tiistai 27. huhtikuuta 2010

Vuoristorata

Huh mikä päivä. Siis maanantai.

Aamulla 1,5h mustamäen kartan päivitystä; miten yksi tie voi tuottaa niin paljon työtä? Kivikuvaukseen en mennyt koskemaan, se on ensikartoittajan linjan mukainen. Linjan muokkaamisesta syntyisi vain tarve tehdä lisää korjauksia. Ei kannata. Mieluummin teen joskus ajan kanssa kokonaan uudestaan.

Vuotavantiellä kävely otti voimille. Ihan oikeasti voimille. Ja siis ihan vaan kävely. Piti istahtaa hetkeksi tienvarteen tuumaamaan maailman menoa. Onneksi Jokke sattui ajamaan ohi, niin ei tarvinnut koko matkaa laahustaa.

Pari tuntia tietokoneen ääressä karttaa korjaillen, tunniksi vastaamaan puhelimeen ja autolla kotiin. Nyt vointi oli jo hyvä, joten päätin toteuttaa alkuperäistä ohjelmaa ja vetää 30min TV VK:n. Tuloksena 7km rennon kovaa 27:31. Koko matka siis kutakuinkin täydellisesti AnAerK:lla. Illalla voittajafiilis, vaikka juna oli peruttu (kevät taisi tulla yllätyksenä).

Jos kaikki on normaalisti, ei kannata huolestua. Jos väsyttää ilman syytä, kannattaa syy keksiä. Ilmeisesti siitepölykausi on taas osaltani alkamassa. Ja kai sitä vesipulloa kannattaa vaikka näön vuoksi kantaa mukana ainakin kevään lämpöisimpänä päivänä.

Keskiviikkona isketään Hennassa ja "Letkaa ei jätetä." -projeti huipentuu lauantaina-sunnuntai -välisenä yönä. Iskujen välissä jotain herkkää ja nopeaa. Sitä keho kaipaa. (ainakin yksi nopea karttaprojekti olisi vietävä loppuun)

Jos lippu löytyy niin kaikki on mahdollista. Lisäksi olisi suotavaa, ettei kilpailuun satu maanantaiaamuja tai silja-rasteja. Se ei millään tavalla edistäisi joukkueen tavoitetta yltää sijoituksiin <50.

Jotain tarttis tehä. Tai olla tekemättä. Kumman vaihtoehdon valitsenkin, niin Jukola on tavoite, Mila vain välietappi. Toisaalta on kehittävämpää juosta 36min MK-treeni levänneenä. Toisaalta lepäämistä varten on lepoviikko. Pitäisi varmaan palata kurkkusalaattiin, niin joku päättäisi puolestani.

Ajatus katkesi jo ainakin pari kappaletta sitten. Kannattaa varmaan katkaista tekstikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti