torstai 15. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa.

Kevät on hyvä asia. Siis jos jätetään huomoimatta se lumi mikä on vielä metsässä häiritsemässä suunnistusta ja ratamestausta. Ja jos jätetään lisäksi huomioimatta alkava siitepölykausi. Muuten kevät on hyvä asia.

Naisen on helppo selittää mielialanvaihtelun kuukautiskierron eri jaksoilla. Mutta miten mies voi selittää vaihtelevan fiiliksen? Aamulla aurinko paistoi ja kevättä oli ilmassa; päivällä ennen treeniä aurinko paistoi edelleen ulkona, mutta sisällä paloi armoton ketutus. Harjoituksen jälkeen taas tuntui epätodellisen voimattomalta.

En ole ylikunnossa. En voi olla. En ainakaan minä.

Tai siis jos harjoitusmäärä kasvoi tammikuussa yli 100% vuoteen 2009 verraten niin teoriassahan tuo olisi mahdollista, mutta miten voi saada itsensä ylikuntoon PK harjoituksilla ja kuntopiirillä? Sen ei pitäisi olla mahdollista.

Onneksi analysoin nyt vain kuluvan viikon voimattomuuden tunnetta. Voimattomuuden syyn ei onneksi tarvitse olla ylikunto. Syy voi olla ilmanlaadussa, syy voi olla laiskuudessa.

Oli voimattomuuden syy ylikunto tai ei, lepoviikko jatkuu ensiviikon tiistaihin. Näin elimistön pitäisi olla taas tuore vastaanottamaan harjoitusärsykkeitä, kun seuraavat koeviikot alkavat. Seuraava tutkimuksen kohde liittyy jotenkin anaerobiseen kynnysvauhtiin, mutta yksityiskohdat selviävät myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti